Autori

Leonora Pavlica

Psihoterapeut

Leonora Pavlica je master kliničke psihologije i autor knjige “Ko je ovde lud?!” (2016). Po zanimanju je psihoterapeut i psihološki savetnik, a u svom radu oslanja se na konstruktivistički modalitet. Posebno je aktivna u brojnim onlajn grupama samopomoći koje se bave anksioznošću i napadima panike. Piše stručne tekstove za Politiku i Večernje Novosti. Vodi FB stranicu Psiholjub.

Nađa Šarenac

Psihoterapeut

Nađa Šarenac je sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut i trener bazičnih kompetencija za obradu i kontrolu emocija po metodi O.L.I integrativne psihodinamske psihoterapije. Radi sa parovima i pojedincima u kontekstu privatne savetodavne prakse pri udruženju Mental Wellnes. Zalaže se za unapređivanje zaštite mentalnog zdravlja i prevencije mentalnih poremećaja, kao i inkluziju i smanjenje diskriminacije osetljvih grupa.

Liza Piščević

Psiholog

Liza Piščević je master psiholog obazovanja. Sertifikovani je trener asertivne komunikacije sa diplomama kurseva Stanford Univerziteta. Trenutno je zaposlena u Domu zdravlja Clinicanova kao psiholog u medicini rada i menadžer ljudskih resursa. Bavi se savetodavnim radom.  U medijima se pojavljuje kao saradnik-psiholog u emisji Polarotor na KCN1 televiziji. Redovno piše za nekoliko psiholoških blogova i časopisa. Možete je pratiti na sajtu Vaš lični psiholog.

Vanja Petrović

Psihoterapeut u edukaciji

Vanja Petrović je urednica, prevodilac, aktivistkinja i teoretičarka roda. Završila je osnovne studije novinarstva na University of Missouri School of Journalism. Od 2008. godine živi u Srbiji. Trenutno je na doktorskim studijama kulturologije i konstruktivističkoj edukaciji, gde se posebno zanima za rad sa ženama koje su pretrpele nasilje.

Damjan Pavlica

Politikolog i programer

Damjan Pavlica je diplomirani politikolog koji je uspešno promenio struku i postao programer. Kao profesionalni Javaskript developer radio je na više desetina domaćih i stranih projekata. Danas drži kurseve programiranja u svojoj organizaciji Škola koda.