O NAMA

Psiholjub je portal na kome možete pratiti najrazličitije teme iz oblasti psihologije, psihijatrije i psihoterapije. Misija nam je da ponudimo osvežavajuću i alternativnu perspektivu u oblasti mentalnog zdravlja, kroz autorske tekstove koje ranije niste mogli da vidite. Naš zaštitni znak je originalnost, inovativnost i kritički osvrt.

Uživajte 🙂

NAŠ TIM

Nađa Šarenac je sertifikovani sistemski porodični psihoterapeut i trener bazičnih kompetencija za obradu i kontrolu emocija po metodi O.L.I integrativne psihodinamske psihoterapije. Radi sa parovima i pojedincima u kontekstu privatne savetodavne prakse pri udruženju Mental Wellnes. Zalaže se za unapređivanje zaštite mentalnog zdravlja i prevencije mentalnih poremećaja, kao i inkluziju i smanjenje diskriminacije osetljvih grupa.

Leonora Pavlica je master kliničke psihologije i autor knjige “Ko je ovde lud?!” (2016). Po zanimanju je psihoterapeut i psihološki savetnik, a u svom radu oslanja se na konstruktivistički modalitet. Posebno je aktivna u brojnim onlajn grupama samopomoći koje se bave anksioznošću i napadima panike. Piše stručne tekstove za Politiku i Večernje Novosti. Vodi FB stranicu Psiholjub.

Vanja Petrović je urednica, prevodilac, aktivistkinja i teoretičarka roda. Završila je osnovne studije novinarstva na University of Missouri School of Journalism. Od 2008. godine živi u Srbiji. Trenutno je na doktorskim studijama kulturologije i konstruktivističkoj edukaciji, gde se posebno zanima za rad sa ženama koje su pretrpele nasilje.

Liza Piščević je master psiholog obazovanja. Sertifikovani je trener asertivne komunikacije sa diplomama kurseva Stanford Univerziteta. Trenutno je zaposlena u Domu zdravlja Clinicanova kao psiholog u medicini rada i menadžer ljudskih resursa. Bavi se savetodavnim radom.  U medijima se pojavljuje kao saradnik-psiholog u emisji Polarotor na KCN1 televiziji. Redovno piše za nekoliko psiholoških blogova i časopisa.

Damjan Pavlica je rođen 1979. godine u Beogradu. Diplomirao je politikologiju, bavi se programiranjem, a za svoju dušu pravi igrice i snima pesme.

 

Ako i vi želite da postanete deo našeg tima, pišite nam na:

psiholjub.redakcija@gmail.com